Over Studio12

Over Studio12

In Veenendaal zijn er verschillende kapsalons te vinden, maar er is één salon die er echt uitspringt: Studio12. Gelegen in het centrum van de stad, biedt deze salon niet alleen hoogwaardige knip- en kleurservices, maar ook een warme en gezellige sfeer.

Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet door ons team, die altijd klaarstaan om je te helpen met al je haarbehoeften. Of je nu een nieuwe look wilt uitproberen of gewoon je huidige stijl wilt behouden, het ervaren team zal ervoor zorgen dat je tevreden de salon verlaat.

De salon biedt verschillende services, waaronder knippen, kleuren, stylen en föhnen. Er worden alleen kwaliteitsproducten gebruikt, zoals de merken Kevin Murphy en Artego, om ervoor te zorgen dat je haar gezond blijft en er fantastisch uitziet.

Wij Studio12 zijn op zoek naar een gepassioneerd allround haarstylis M/V, die ons vaste team parttime wil versterken in onze salon Studio12. Met een gemotiveerd, creatief, collegiaal en gezellig team om je heen. Neem dan snel contact met ons op. Je mag ons bellen en mailen. Graag zien we je dan snel in onze Salon.

Openingstijden


Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
*
Dinsdag : 9:00 - 17:30
Woensdag : 9:00 -17:30
Donderdag : 9:00 - 17:30
Vrijdag : 9:00 - 19:30
Zaterdag : 9:00 - 15:30

Ons team

COPYRIGHT © 2021 MACCHO, ALL RIGHTS RESERVED. PRESENT BY MOXCREATIVE.